Žákům na Benešově ZŠ a MŠ začaly prázdniny o dva dny dříve

Žákům na Benešově ZŠ a MŠ začaly prázdniny o dva dny dříve
Vysvědčení se sice oficiálně rozdává až v pátek, na ZŠ a MŠ Benešova v Plzni se ale žáci kvůli rekonstrukci dočkali prázdnin o dva dny dřív.

Vysvědčení byl ve škole rozdávat i I. místostarosta centrálního městského obvodu Petr Baloun.

Základní a mateřská škola Benešova rozdala vysvědčení svým žákům kvůli plánované rekonstrukci už v úterý 28. června. Popřát dětem krásné prázdniny přišel do školy také první místostarosta městského obvodu Plzeň 3 Petr Baloun, který si v první třídě vyzkoušel roli učitele a prvňáčkům předal vysvědčení.

Jeho kroky dál vedly do osmé třídy, kde ocenil dva úspěšné žáky a poté se rozloučil s deváťáky, pro které v září začne nová etapa života. Na závěr pan místostarosta poděkoval paní ředitelce a celému pedagogickému sboru.  

„Tahle škola je výjimečná tím, že spolupracuje s naší 32. Mateřskou školou v Resslově ulici. Paní ředitelky si vycházejí vstříc. Nyní nám například Benešova ZŠ a MŠ pomohla při řešení náhradních tříd při opravě krovu naší mateřské školy. Pomáhá nám také s umístěním dětí ukrajinských uprchlíků. Budu moc rád, když tato spolupráce bude pokračovat i v budoucnu,“ řekl Petr Baloun, první místostarosta MO Plzeň 3.


Štítky: úmo plzeň 3

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!