Žáci i muži BK Sokolov své soupeře tentokrát překonali

Žáci i muži BK Sokolov své soupeře tentokrát překonali
Díky končícím jarním prázdninám nebyl uplynulý víkend tak nabitý, takže utkání sehrály pouze dvě kategorie. Na domácí palubovce se představili starší žáci (do 15 let), kteří přivítali extraligovou rezervu Válečníků z Děčína. V Plzni pak odehráli muži utkání Západočeské ligy.

Obě kategorie nad soupeři zvítězili. Nadcházející víkend bude o dost nabitější, sokolovské hráče čeká šest utkání na domácí palubovce.

Sobota 19. 3. 2022

U 15 – Nadregionální liga

BK Sokolov – BK Válečníci Děčín „B“ 69 : 51

Válečníci z Děčína jsou zatím jediní přemožitelé BK Sokolov v této sezóně. Domácí tým doplnili mladší hráči a od samého úvodu se spoléhali na kvalitní obranu s doskokem. V první čtvrtině se vedení přelévalo na obě strany, ale od druhé desetiminutovky se ujali domácí vedení, které už nepustili. Zbylé tři čtvrtiny vyhráli a zaslouženě zvítězili. Do konce sezóny chybí pět duelů a BK Sokolov stačí pouze jednou zvítězit, aby svou soutěž vyhráli.

Sestava a body BK Sokolov: Žák 24, Šnobl 10, Krátký 9, Krásný 8, Zubanič 8, Petřek 8, Krejčí 2, Vinš, Kuzebauch, Graman, Pulda, Přindiš.

Neděle 20. 3. 2022

Muži – Západočeská liga

BK Lokomotiva Plzeň „D“ – BK Sokolov 43 : 102

Sokolovští muži odjeli netradičně v neděli odpoledne k utkání západočeské ligy do Plzně, aby se utkali s „déčkem“ Lokomotivy. Sokolovští muži ale kvůli zraněním, nemocem či jiným záležitostem odjeli pouze v sedmi hráčích, což nevěstilo nic dobrého. K tomu všemu se hned v úvodu utkání jeden hráč zranil a svěřenci trenéra Šnobla museli utkání odehrát v pouhých šesti lidech. BK Sokolov slabšího soupeře ve všech směrech přehrával. Dominantní byli hosté hlavně pod košem. Muži BK Sokolov si s chutí zastříleli a pohodlně zvítězili, což jim snad dodá sebedůvěru do dalších duelů.

Sestava a body BK Sokolov: Vážan 40, Soural 19, Beránek 19, Šťastný 11, Smrčka 8, Polák 5, Budín.

Zdroj: Město Sokolov


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!