Zábavné odpoledne aneb společně proti chudobě

Zábavné odpoledne aneb společně proti chudobě
Předposlední zářijový týden pořádá Česká asociace streetwork celorepublikovou kampaň Týden nízkoprahových Klubů, která je v letošním roce zaměřená na téma uprchlické krize a téma dopadů chudoby na dětství a dospívání.

Předposlední zářijový týden pořádá Česká asociace streetwork celorepublikovou kampaň Týden nízkoprahových Klubů, která je v letošním roce zaměřená na téma uprchlické krize a téma dopadů chudoby na dětství a dospívání. Nízkoprahový Klub Akcent v Rokycanech zřizovaný Diakonií ČCE – střediskem Západní Čechy organizuje v rámci této kampaně akci pro veřejnost s názvem „Zábavné odpoledne aneb společně proti chudobě“. Akce proběhne v úterý 20. 9. 2022 na revitalizované zahradě Klubu Akcent, kde se návštěvníci mohou těšit na 3 stanoviště a mnoho dalšího. Jedno stanoviště bude věnované tématu finanční gramotnosti, druhé zábavnému kvízu a třetí si pracovnice Klubu nechají jako překvapení. Akci bude provázet i spoustu her a drobné pohoštění pro příchozí.

Začátek je ve 14 hodin, předpokládaný konec v 18 hodin
. Vchod na zahradu Klubu Akcent sídlící v ulici Jiráskova 481 v Rokycanech naleznete z druhé strany od vlakového nádraží u garáží na konci parkoviště.Určitě přijďte, těšíme se na vás!

Zdroj foto a text: Tisková zpráva Klubu Akcent pro děti a mládež

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!