Sokolov: ZUŠ láká zájemce k zápisům na nový školní rok

Sokolov: ZUŠ láká zájemce k zápisům na nový školní rok
Zápisy všech zájemců o výuku v Základní umělecké škole Sokolov pro školní rok 2022/2023 se konají od čtvrtka 1. září do středy 7. září. A to v ZUŠ Sokolov a rovněž v jejím odloučeném pracovišti v Březové. Zápisy se 1. září uskuteční od 9:00 do 17:00, v ostatní dny pak od 13:00 do 17:00.

Noví zájemci o studium se mohou přihlásit ke studiu v hudebním, výtvarném, tanečním a literárně dramatickém oboru. Pro pětileté děti škola připravila novou podobu výuky v přípravném studiu. V rámci předmětu Přípravná estetická výchova se děti postupně ve čtyřtýdenním cyklu seznámí se všemi obory školy a mohou si následně vybrat, který z oborů by chtěli dále preferovat. Děti od šesti let se potom mohou přihlásit do přípravných studií v jednotlivých oborech. Starší děti si mohou zvolit studium v hudebním oboru (výuka na klávesové, strunné, dechové a bicí nástroje, sólový a sborový zpěv a rovněž elektronické zpracování hudby a zvuková tvorba), výtvarném oboru (malba, grafika, keramika, počítačová grafika) nebo v tanečním oboru (základy klasického a moderního tance, taneční praxe, mažoretky). Pro zájemce o herectví a divadlo nabízíme studium v nově otevřeném literárně dramatickém oboru.

Obsahová náplň jednotlivých studijních zaměření je podrobně popsána ve Školním vzdělávacím programu, který i s dalšími informacemi o škole najdete na stránkách www.zussokolov.cz

Zdroj: Město Sokolov


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!