Sokolov: Fotbalisté jásají, začala rekonstrukce jejich zázemí

Sokolov: Fotbalisté jásají, začala rekonstrukce jejich zázemí
Sokolovští fotbalisté mají důvod k radosti. V prvním kole České národní ligy sice A-tým podlehl béčku plzeňské Viktorie, ovšem spokojenost panuje s tím, že začala rekonstrukce klubových šaten a dalšího zázemí. Rozdělena je na etapy a klub se postupně dočká odpovídajících prostor nejen pro hráče. Opravou objektu byla na základě výběrového řízení pověřena sokolovská firma FINAL ALFA – stavební.

V rámci I. etapy stavební akce dojde na kompletní výměnu vytápění a přípravu TUV v celém objektu, dále k rekonstrukci pravého křídla šaten FK Sokolov (viděno z čelního pohledu) včetně kompletní úpravy sociálního zařízení a také k odkanalizování. Součástí stavební akce je rovněž dodávka mobiliáře do šaten fotbalistů FK Sokolov. Náklady na realizaci projektu jsou kolem 10,4 milionu korun bez DPH (asi 12,6 milionu Kč vč. DPH). 

„Tato rekonstrukce je pro další vývoj a fungování klubu zásadní. Vznikne při ní i kompletní regenerační linka s posilovnou a tělocvičnou. Modernizace se dočkají šatny, které využívají zejména mládežnické kategorie. První etapa rekonstrukce by měla být hotova koncem února příštího roku. Následovat bude další etapa, kdy dojde k opravě druhé poloviny objektu. Za klub děkuji městu Sokolov, které poskytlo finanční prostředky, bez nichž by realizace tak rozsáhlé akce nebyla možná,“ uvedl předseda klubu Tomáš Provazník.

Zdroj: Město Sokolov


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!