SNADNÉ UČENÍ má nový WEB

SNADNÉ UČENÍ má nový WEB
Nový projekt, který vznikl v centru RADOSTNÍK je připravený pro vaše děti a má nové webové stránky - www.snadneuceni.cz. SNADNÉ UČENÍ je nyní připravené pomoci vašim dětem zvýšit sebevědomí a projít dětstvím zlehka a s radostí. Vaše děti budou zase rády chodit do školy. Naučí se několik jednoduchých cviků - jak se lépe učit, soustředit se. Společně se tak budete se svými dětmi těšit z pokroků, které budou dělat.

Projekt pomáhá našim dětem projít dětstvím zlehka a s radostí

Pomáháme zvýšit sebevědomí a zvládnout specifické poruchy učení dětí

Dovolte mi představit vám nové webové stránky našeho projektu SNADNÉ UČENÍ - www.snadneuceni.cz. Projekt pomáhá našim dětem projít dětstvím zlehka a s radostí. Pomáhá jim zvýšit sebevědomí a zvládnout specifické poruchy učení. Na našich kurzech se děti naučí lépe zvládat stresové situace. Díky několika jednoduchým cvikům, které jim pomohou zaktivovat levou a pravou mozkovou hemisféru, se budou lépe soustředit, podpoří se jejich pozornost a jistě přijdou také lepší výsledky. Začnou zase rády chodit do školy.

Projekt SNADNÉ UČENÍ je na svém začátku, takže jako naše děti se učí zvládat spoustu nových věcí, které je v  životě čekají, tak i náš projekt se bude dále vyvíjet. Rodiči projektu jsem já Zdeňka Šulcová – autorka a zakladatelka a spolu se mnou můj parťák a maskot projektu Eda Radostník - veselý mravenečník, který děti bude provázet na kurzech a je vždy připraven jim naslouchat.

Jak se vám náš nový projekt a web líbí?

Budu ráda a těším se na vaše reakce a zpětné vazby.

Sleva na kurzy!

Také máme připravenou AKCI – hledejte na stránkách heslo a získejte zajímavou slevu na naše kurzy.

Sledujte nás – na našich nových stránkách, zde na regionu, na facebooku. Vaší podpory a zájmu si velice vážíme. Budeme se snažit vám přinášet zprávy z našeho nového života. Těšte se na další příspěvky.

Doporučené odkazy:

www.radostnik.cz
www.snadneuceni.cz
FACEBOOK

PS: Velký dík za rady, pomoc a tvorbu nových webových stránek patří firmě Uniweb, zvláště p. Vavřičkovi.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!