Region: Města ruší oslavy a kulturní program (TV Západ)

Region: Města ruší oslavy a kulturní program (TV Západ)
Řada měst v Karlovarském kraji oznámila v posledních dnech rušení adventního programu. Například město Cheb, které každoročně pořádá masově navštívenou akci – rozsvěcení vánočního stromu v sobotu před 1. adventní nedělí – tak uvedlo na svých stránkách již 16. listopadu.

Neuskuteční se ani ohňostroj, který měl být vrcholem otevření letošních Chebských vánočních trhů. Pořadatel rovněž upraví areál trhů tak, aby u vchodů mohly probíhat kontroly návštěvníků trhů. Ti se budou muset prokázat dokladem o bezinfekčnosti (očkování, negativní test, prodělaná nemoc), a to ve všední dny v době od 16 hodin do zavírací doby a o víkendech po celou provozní dobu.

I v Sokolově přistoupili ke zrušení všech hromadných akcí. 

"Velmi neradi Vás, všechny milovníky kultury, musíme informovat, že kvůli nepříznivému vývoji v boji s pandemií covid-19, jsme nuceni zrušit venkovní akce Rozsvěcení vánočního stromu 2021 a Průvod čertů. Velice Vám děkujeme za pochopení a doufáme, že se společně shledáme alespoň u akcí, které proběhnou v prostorách Alfa Clubu Sokolov, Městského domu kultury či Městského divadla, opět za dodržení aktuálních vládních nařízení," píše se na facebookovém profilu MDK Sokolov.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!