PSH vyrážejí na Nekonečnou tour koncertů a filmu oceněného ve Varech vstupenky jsou právě v předprodeji

PSH vyrážejí na Nekonečnou tour koncertů a filmu oceněného ve Varech vstupenky jsou právě v předprodeji
Po úspěšném uvedení filmu režiséra Štěpána FOK Vodrážky a scenáristy Petra Cífky PSH Nekonečný příběh na speciálním eventu s vyprodanými pražskými kiny Přítomnost a Světozor vyráží kapela PSH na koncertní šňůru Nekonečná tour spolu s tímto diváckým hitem z letošního MFF Karlovy Vary.

Diváci v šesti městech v Čechách a na Slovensku budou mít výjimečnou možnost doplnit si ucelený obrázek o kapele díky spojení energie z živého koncertu, filmu a „face to face“ debaty se členy kapely Vladimirem 518, Orionem a Mikem Trafikem. Nekonečná tour se uskuteční 

8. října v Brně, 14. října v Hradci Králové, 21. října v Liberci a vyvrcholí 27. října v Praze, na Slovensku pak 6. října v Košicích a 7. října v Bratislavě. Kompletní informace o Nekonečné tour s možností zakoupení vstupenek na: https://www.aerofilms.cz/microsite/pshnekonecnypribeh/

Ve všech šesti městech budou členové legendární kapely PSH, která si své fanoušky získala autenticitou, vtipem i tvrdou prací, odpovídat osobně a naživo v rámci diskuse po projekci divákům v sále, poté odehrají koncert v nedalekém klubu. V Brně se bude promítat ve Scale a koncert proběhne na Flédě, v Hradci Králové si film i koncert fanoušci užijí v Náplavka café & music baru, v Liberci bude film uveden v kině Varšava a koncert se odehraje v klubu Bunkr, v Praze pak projekce proběhne v kině Světozor a koncert v Lucerna Music Baru. V Košicích bude film k vidění v Tabačka Kulturfabrik a koncert pak v klubu Colosseum, v Bratislavě diváci snímek uvidí v Cinema City Aupark a koncert bude v Majestic Music Clubu. 

Snímek PSH Nekonečný příběh překvapí otevřeností, autentickou syrovostí a ochotou kapely jít na dřeň. Nabízí spoustu nepublikovaných záběrů a soukromých archivů a hlavně pořádnou porci rapu. Tu si diváci mohou užít i díky textovým přepisům přímo v obraze, texty spolu s výraznou grafikou se tak stávají nedílnou součástí filmu.

„Nikdy jsme se nepřetvařovali, naše texty obsahujou reálný zážitky a postoje, případně nějaký ujetý představy. Vykecali jsme na sebe vždycky všechno, a to i ty temný a nekorektní aspekty našich životů. V dokumentu tomu nakonec není jinak,“ říká Vladimir 518 a Orion.

Režisér filmu Štěpán FOK Vodrážka a scenárista Petr Cífka od začátku věděli, že nechtějí vystavět oslavný pomník, ale ukázat příběh kapely jako příběh tří kluků – kamarádů, které spojily společné zájmy jako hudba a graffiti a kteří zažili své vrcholy i pády.

„Od tvůrců dokumentu i očekáváš, že se na tu tvoji kapelu podívají z odstupu, nezatíženě, asi i kriticky. Klukům z toho všeho blázince, co jsme prožili, vylezl jeden hlavní motiv, a to je naše přátelství. A je pravda, že o tom co máme my, si může většina ostatních kapel nechat jenom zdát. I my prožíváme samozřejmě období, kdy je dusno, hádáme se, navzájem se sereme, ale nad tím vším je základní fakt, že se máme rádi a jeden druhýho respektujeme,“ dodávají Vladimir 518 s Orionem.

Ve filmu se kromě Vinnetoua a Old Shatterhanda symbolizujících ono nerozlučné kamarádství objeví také DJ Wich, Roman Holý, Matěj Ruppert či například Saskia Burešová. 

Dokument o PSH měli diváci možnost doposud vidět pouze na festivalu v Karlových Varech a na speciální zářijové akci ve vybraných českých kinech s on-line debatou po projekci. Nekonečná tour je další unikátní rozšířenou možností, jak zažít v průběhu jednoho večera film i debatu a tentokrát i koncert kapely PSH. Vstupenky do kina a lístky na koncert se prodávají zvlášť. Distributorem je Aerofilms, producenty snímku jsou Vratislav Šlajer a Jakub Košťál z Bionautu. Koproducentem dokumentu je Česká televize. Film podpořil Státní fond kinematografie. Mediálním partnerem je Radio Spin, kde budou po celý říjen probíhat soutěže o vstupenky na projekce i koncerty Nekonečné tour. 

PSH Nekonečný příběh – synopse

Českou hudební legendu Peneři strýčka Homeboye neboli PSH zná v České republice snad každý. Jací jsou ale ve skutečnosti dnes už kluci na prahu středního věku Orion, Vladimir 518 a Mike Trafik? Vznik přelomového alba Repertoár, dodnes považovaného za milník českého rapu a jednu z nejlepších desek vůbec, posun k elektronice nebo testování maximálních možností hudebního showbyznysu i sebe sama – to je základ filmu o kapele PSH. Ta si fanoušky získala autenticitou, vtipem i tvrdou prací a stále se drží na vrcholu díky lásce k hudbě a nerozlučnému přátelství. Nejznámější čeští rappeři se v překvapivě otevřeném a velmi osobním dokumentu se spoustou dosud nepublikovaných záběrů a soukromých archivů nebojí jít na dřeň a být stejně upřímní jako jejich hudba. Zdá se, že příběh PSH jen tak neskončí. Film byl oceněný diváckou cenou na MFF Karlovy Vary 2022. Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=DyA1400ZR-I 

PSH Nekonečný příběh & Nekonečná tour – turné kapely s filmem

Vladimir 518, Orion a Mike Trafik vyrážejí na Nekonečnou tour s koncerty v Čechách i na Slovensku a vezou s sebou nový dokument PSH Nekonečný příběh. Za divácký hit Varů získali tvůrci režisér Štěpán FOK Vodrážka a scenárista Petr Cífka Cenu diváků na MFF Karlovy Vary 2022. Nekonečná tour nabídne hudebním a filmovým fanouškům v šesti městech projekci filmu o PSH s účastí kapely v rámci debaty po filmu a koncert PSH. Vstupenky do kina a lístky na koncert se prodávají zvlášť. Více informací na https://www.aerofilms.cz/microsite/pshnekonecnypribeh/ a na https://goout.net/cs/nekonecna-tour/szkvdhu/

  • 6.10. Košice 

  • 17.30 projekce a debata Tabačka Kulturfabrik

  • 20.30 koncert klub Colosseum

  • 7.10. Bratislava 

  • 17.30 projekce a debata Cinema City Aupark

  • 21.00 koncert Majestic Music Club

  • 8.10. Brno 

  • 19.30 projekce a debata kino Scala

  • 22.30 koncert klub Fléda

  • 14.10. Hradec Králové

  • 18.00 projekce a debata Náplavka café & music bar

  • 21.00 koncert Náplavka café & music bar

  • 21.10. Liberec 

  • 17.30 projekce a debata kino Varšava

  • 22.00 koncert klub Bunkr

  • 27.10. Praha 

  • 19.30 projekce a debata kino Světozor

  • 23.00 koncert Lucerna Music Bar

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!