Policejní cvičení uzavře ve čtvrtek náměstí v Horažďovicích

Policejní cvičení uzavře ve čtvrtek náměstí v Horažďovicích
Ve čtvrtek 10. listopadu 2022 dopoledne se bude na Mírovém náměstí konat taktické cvičení. Budova městského úřadu bude uzavřena veřejnosti a v blízkém okolí bude omezen pohyb osob i vjezd vozidel.

Policejní oznámení:

Vážení spoluobčané,

dovolujeme si Vás upozornit, že dne 10. listopadu 2022, v době od 08.30 do 11.00 hodin, proběhne v centru města Horažďovice taktické cvičení složek integrovaného záchranného systému, ve smyslu zákona č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a změně některých zákonů.

Z důvodu zajištění bezpečnosti osob a jejich majetku bude po dobu probíhajícího cvičení uzavřena budova Městského úřadu Horažďovice, Mírové náměstí 1. Zároveň bude omezen volný pohyb veřejnosti v bezprostředním okolí budovy městského úřadu a vjezd motorových vozidel na Mírové náměstí přes ulici Ševčíkova.

Žádáme Vás, abyste po dobu probíhajícího cvičení do lokality s omezeným pohybem bez závažných důvodů nevstupovali. Pokud se v této době budete v centru města pohybovat, respektujte pokynů příslušníků Policie České republiky a strážníků Městské policie Horažďovice. Zároveň dbejte zvýšené pozornosti při pohybu po pozemních komunikacích v okolí místa cvičení, neboť zde bude probíhat zvýšený provoz vozidel složek integrovaného záchranného systému.

Za případně vzniklé komplikace se policie předem omlouvá.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!