Podivuhodný svět miniaturních superorganismů

Podivuhodný svět miniaturních superorganismů
Divadelní představení "Hmyzí hotel Bzzzz" pro děti od 10 měsíců představuje svět hmyzu a jeho schopnosti. Interaktivní zábava zahrnuje broučkohraní a přibližuje dětem přírodu. Vstupenky bývají rychle vyprodány, rezervace doporučena.

Divadelní dětské představení 'Hmyzí hotel Bzzzz' nabídne  27. dubna od 15:00 precizní přehrávku tajemného světa hmyzu a představí ohromující zvířecí schopnosti. Představení je určeno pro děti od 10 měsíců a jejich doprovod.

Jedná se o nezapomenutelnou cestu do prostředí malých a téměř neviditelných zvířat, která nás obklopují ve skrytém světě přírody. Představení přináší vzrušení a zábavu, když děti poznávají život hmyzu, který se kolem nich nachází. Tato interaktivní zábava fascinuje děti a jejich doprovod a ukazuje, jak hravě se můžeme podívat do tajemného hmyzího světa.

Kromě zábavného a vzrušujícího představení hotelu 'Hmyzí Bzzzz' se mohou diváci zapojit do broučkohraní, kde děti prostřednictvím hry získávají bližší vztah s hmyzem a přírodou. Účast na zábavných a interaktivních dílnách je ideálním způsobem, jak tuto nově nabytou lásku ke hmyzu a zvědavost o přírodním světě rozšířit.

Vstupenky na tuto skvělou podívanou bývají rychle vyprodány, proto doporučujeme rezervovat si vstupenky předem. Vstupenka je potřebná jak pro děti, tak pro dospělé. Avšak, nemusí ji mít děti v nosítku nebo v kočárku, které nejsou aktivními diváky.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!