Mějte krásnou a zdravou pokožku s profesionálními doplňky pro dokonalé a kvalitní líčení

Mějte krásnou a zdravou pokožku s profesionálními doplňky pro dokonalé a kvalitní líčení
Jaké doplňky pro líčení by neměly chybět ve Vašich kosmetických taštičkách ať už jste začátečník či profesionál? S tím poradí obchod s kosmetikou MAKEUP!

O specializovaném obchodu s kosmetikou MAKEUP

MAKEUP je mezinárodní společnost, která získala úspěch na trhu krásy v Polsku, Itálii, Bulharsku, Rumunsku, na Ukrajině, v Rusku a seznam těchto zemí stále roste. Pokud žijete ve stylu Be brendy.Be trendy, ceníte každou minutu svého času a dáváte přednost profesionálním službám. MAKEUP bude Vaším věrným asistentem a přítelem!

Doplňky pro krásné a kvalitní líčení

Ne každý používá jednotlivé doplňky pro líčení. Většina z Vás je spokojena s těmi houbičkami a štětci, které výrobce poskytuje spolu se svými kosmetickými produkty. Ale k vytvoření kvalitního přírozeného nebo konturovacího líčení, kousek houby a malý aplikátor na oční stíny zjevně nestačí. Jaké doplňky pro líčení by tedy měly být ve Vašich kosmetických taštičkách?

Houbičky na líčení

Za prvé, je třeba se zmínit o takových základních věcech pro vytvoření dokonalého tónu pleti obličeje jako houbičky na líčení. Jsou potřeba na nanesení make-upu, bází pod make-up nebo korektorů. Někteří stále používají štětce na make-up, ale tento nástroj vyžaduje značné dovednosti. Pro nanesení make-upu speciální houbičkou nepotřebujete mít nějaké zvláštní schopnosti.

Například Beautyblender pomůže rovnoměrně distribuovat make-up a nanést prostředek na oblast kolem rtů a očí. S jeho pomocí i nováčci budou moct rozetřít tónovací krém, pudr nebo krémovou tvářenku. Aktuální problém pro jakýkoliv typ pleti představují záněty způsobené mikroby, které se nacházejí na houbičkách. Beautyblender lze snadno a rychle očistit pomocí speciálních antibakteriálních prostředků.

Jaké štětce potřebujete pro vytvoření líčení?

Pro nanesení dalších kosmetických produktů byste měli mít v zásobě i několik štětců. MAKEUP má pro Vás seznam těch nejnutnějších štětců pro kvalitní make-up:

  1. Plochý štětec, kterým se na víčka nanese pigment nebo oční stíny.

  2. Zaoblený štětec na roztírání stínů, který vytváří plynulé přechody mezi barvami a populární efekt kouřového líčení.

  3. Malý šikmý štětec na oční linky nebo obočí, který pomáhá vytvářet výrazné linie.

  4. Štětec na pudr, který fixuje make-up na obličeji a další korekční prostředky.

  5. Na nanášení korektoru se hodí plochý syntetický štětec, který lze použít také pro líčení rtů.

  6. Zkosený štětec se používá na konturování, díky čemuž obličej vypadá svěže.

  7. Štětec na obočí, na který se nesmí zapomenout, jinak nebude celý vzhled dokončený.

TIP: Pokud s líčením teprve začínáte - nespěchejte s nákupem velkých profesionálních sad. Vyberte si ty nejvhodnější pro sebe, naučte se pracovat se základními štětci a teprve poté začněte vylepšovat své nástroje. 

Čisté štětce jsou zásadou zdravé a krásné pokožky 

Máme pro vás také tip, jak prodloužit život vašich štětců a zachovat zdraví pokožky. Musíte alespoň jednou měsíčně čistit štětce a pokud je vaše pleť náchylná k akné a jiným kožním problémům, měli byste to dělat každý týden. K čištění použijte studenou vodu, aby nedošlo k deformaci štětinek.

Ponořte se do světa kosmetiky a kontaktujte MAKEUP!

Domaniewska 37, lok. 17.6
02-672 Warszawa
Tel.: +420 222 762 123
eshop: makeup.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!