Karlovy Vary: Opilý muž navštívil gynekologii

Karlovy Vary: Opilý muž navštívil gynekologii
Opilý muž ve čtvrtek kolem deváté hodiny večerní navštívil Karlovarskou krajskou nemocnici. Na tom není nic zvláštního, pokud se tedy nejedná o oddělení Gynekologie. Překvapivě mu vstup umožněn nebyl a to jistě z povícero důvodů, načež se nechtěl vzdát a na důkaz své nespokojenosti poničil ochranné sklo u recepce.

Přivolané hlídce se pětatřicetiletý muž k poničení skla přiznal, jelikož však nebylo možné určit výši škody, byla na místo přivolána republiková policie, která u muže provedla dechovou zkoušku s výsledkem 2,04 promile a záležitost si převzala. Zda se muž považoval za „gendera“, nebo měl k návštěvě jiný důvod, to ví jen on sám.

Celá událost měla o hodinu později ještě dohru. Jelikož na služebně PČR nespokojený návštěvník tvrdil, že bude v tom, co začal, pokračovat a vzhledem k tomu, že se choval agresivně a pokusil se policisty napadnout, svou dobrou práci odvedla jak pouta kolegů z PČR, tak i pouta městských strážníků, kteří si zápasníka převzali a následně jej převezli na PAZS, aby nemohl dál páchat nepřístojnosti.

Zdroj: MP Karlovy Vary

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!