Juniorky z Fanatiku obhájily zlato na MČR v aerobiku a chystají se na mistrovství světa

Juniorky z Fanatiku obhájily zlato na MČR v aerobiku a chystají se na mistrovství světa
O uplynulém víkendu se v Plzni konalo mistrovství ČR ve sportovním a fitness aerobiku 2017. Havlíčkobrodský klub TSM Fanatic na něm měl zastoupení ve dvou kategoriích a v obou bral medaile.

Fox team soutěží v kategorii fitness step 8-10 let a mistrovství ČR se mladí závodníci účastnili poprvé. Během sezóny se umísťovali stabilně na třetím místě a bronzovou medaili po skvělém výkonu získali i v Plzni. Jejich výkon byl natolik přesvědčivý, že obdrželi výrazně lepší hodnocení než ve všech předchozích závodech a druhé místo jim uniklo doslova o vlásek. 

Juniorky ve své kategorii fitness step potvrdily svou převahu na domácí půdě a jsou úřadujícími mistry ČR pro rok 2017. Pro závodnice je toto vítězství velkou motivací pro nadcházející mistrovství světa, které se koná 17.-21. října v holandském Leidenu, kde změří své síly v mezinárodní konkurenci. 

Klub TSM Fanatic také stále přibírá do svých řad nové závodnice a závodníky, a to už od 3 let věku. Pokud vás aerobic láká, kontaktujte do konce října zástupce klubu. 

Účast na MČR byla finančně podpořena Městem Havlíčkův Brod.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!