Hlavním partnerem Viktorky je Fortuna

Hlavním partnerem Viktorky je Fortuna
Před startem jarní části FORTUNA:LIGY představuje Viktoria Plzeň nového hlavního partnera klubu, kterým se stává právě společnost Fortuna.

FC Viktoria Plzeň spojuje své síly s první českou sázkovou kanceláří Fortuna, která je generálním partnerem české nejvyšší fotbalové soutěže a nyní se stává rovněž i novým hlavním partnerem klubu.

„Společnost Fortuna je dlouhodobým klíčovým partnerem celé ligy, kterou pevně podporuje i nyní ve složité době ovlivněné covidovou situací. O to více si vážím a cením toho, že jsme se nyní domluvili i na spolupráci právě s naším klubem a vítám tímto Fortunu oficiálně v našich řadách a samozřejmě v Doosan Areně,“ řekl k partnerství Adolf Šádek, generální ředitel Viktorie Plzeň.

„V rámci našeho záměru posílit spolupráci s předními fotbalovými kluby je vstup do Viktorie dalším logickým krokem. V Plzni v poslední dekádě dokázali vybudovat tým, který svého času na domácí scéně dominoval a skvěle reprezentoval český fotbal v Evropě. Trenér Bílek v podzimní části FORTUNA:LIGY svůj tým skvěle vyladil, výkony i výsledky tak jenom potvrzují, že Západočeši dál patří do absolutní české špičky. Chceme být u toho, až budou příště našlapané Štruncovy sady hnát své hráče v soubojích proti věhlasným evropským soupeřům,“ říká David Vaněk, generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna.

Spolupráce mezi Viktorií Plzeň a Fortunou je založena na řadě společných aktivit, z nichž vyplyne mnoho výhod i pro příznivce klubu. „Na úzkou komunikaci s našimi fanoušky bude kladen z obou stran velký důraz. Již na jarní část sezony máme v plánu řadu akcí a benefitů, které budeme postupně představovat a jistě je ocení,“ představuje Jaromír Hamouz, obchodně-marketingový ředitel klubu.

Již nyní nabízí Fortuna všem viktoriánům, kteří se u ní zaregistrují online a použijí při registraci klubový kód PLZEN1300 exkluzivní bonus až ve výši 1300 Kč (registrovat se můžete ihned).

Registrací si zajistíte i možnost sledovat Fortuna TV, kde běží všechny ligové zápasy, budete mít tedy zajištěny všechny zápasy Viktorky v nejvyšší soutěži zdarma. „Každý nový registrovaný fanoušek znamená i přímou podporu našemu klubu. Věříme tedy, že této možnosti využijí,“ doplňuje Jaromír Hamouz s tím, že klub s Fortunou chystají aktivace například i během zápasového programu přímo v Doosan Areně.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!