Estonský fotbalový útočník Alex Matthias Tamm se chystá na novou kapitolu své kariéry ve Viktorii Plzeň

Estonský fotbalový útočník Alex Matthias Tamm se chystá na novou kapitolu své kariéry ve Viktorii Plzeň
Tento mladý talent přichází z estonského klubu Nomme Kalju, kde si v minulé sezóně připsal významné statistiky - jedenáct branek a devět asistencí. Jeho výkony mu také vynesly dva starty v dresu estonské reprezentace.

Sportovní ředitel Viktorie Plzeň, Daniel Kolář, vyjádřil pozitivní hodnocení Tammovy hry a potvrdil, že hráč přichází na zkoušku. Během této zkoušky bude důkladně vyhodnocen jeho výkon, aby se rozhodlo o jeho dalším působení v klubu. Tato příležitost je pro Tamma významným krokem v jeho kariéře, což sám hráč potvrdil projevením nadšení a očekávání. Alex Tamm uvedl, že hrát za Viktorii Plzeň je pro něj velkou výzvou a těší se na přípravné tréninky a zápasy s týmem.

Tammův příchod do Viktorie Plzeň je sledován s velkým zájmem, neboť jeho předchozí výkony naznačují, že by mohl být cenným přínosem pro tým. Jeho schopnost skórovat a asistovat může Viktorii Plzeň pomoci v jejích domácích i mezinárodních ambicích. Fanoušci i odborníci budou s napětím sledovat, jak se Tammovi podaří adaptovat na nové prostředí a jaké výsledky přinese jeho působení v české lize.

ilustrační foto, DALL-E

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!