Chebsko: Policie hledá pohřešovaného Josefa Klimenta

Chebsko: Policie hledá pohřešovaného Josefa Klimenta
Pohřešovaného muže naposledy viděla jeho dcera dne 26. května 2017 okolo 10:00 hodiny v místě bydliště v Chebu, V Zahradách.

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 51letém muži z Chebu, který asi 175 – 180 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči a krátké hnědé prošedivělé vlasy česané dozadu.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaného muže naposledy viděla jeho dcera dne 26. května 2017 okolo 10:00 hodiny v místě bydliště v Chebu, V Zahradách. Při odchodu z bydliště měl na sobě modré džíny, zelené triko s potiskem žluté barvy ve tvaru vlnek, modrou mikinu s černými pruhy a bílé boty zn. Puma. V době odchodu měl u sebe osobní doklady, finanční hotovost a igelitovou tašku s nápisem Albert. Pohřešovaný muž netrpí žádnou nemocí, nikdy v minulosti nebyl pohřešován a nebyly u něj zjištěny sebevražedné sklony.

V případě jakýchkoliv informací k tomuto pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!