Cheb: Řídil pod vlivem alkoholu. Nadýchal 1,5 promile

Cheb: Řídil pod vlivem alkoholu. Nadýchal 1,5 promile
Z činnosti strážníků městské policie - Při kontrolní činnosti na sídlišti Spáleniště zastavili strážníci vozidlo Fiat Punto, jehož řidič nedal při odbočování znamení o změně směru jízdy. Následně se ukázalo, že to nebyl jediný prohřešek.

Třicetiletý muž z Chebu měl u sebe pouze takzvaný malý techničák a další doklady potřebné k řízení vozidla nebyl schopen strážníkům předložit. Navíc z něho byl cítit alkohol. Při opakované zkoušce pak nadýchal přes 1,5 promile. Na místo byla proto přivolána hlídka Policie České republiky, která si věc převzala k dořešení.

Smůlu, že si ho strážníci všimli, měl i řidič modrého Citroënu, který jel v nočních hodinách po Evropské ulici bez rozsvícených světel. Po zastavení se ukázalo, že osmadvacetiletý muž z Chebu není držitelem řidičského oprávnění a vozidlo, které měl mít půjčené, má propadlou technickou kontrolu. Jelikož u sebe neměl žádné osobní doklady, byl kvůli ověření totožnosti převezen na policejní služebnu.

V Jiráskově ulici si strážníci všimli muže, jehož vzhled odpovídal popisu hledané osoby. Hlídka ho proto předvedla na nedaleké obvodní oddělení policie. Zde se potvrdilo, že se jedná o třicetiletého muže z Chebu, po kterém policisté vyhlásili pátrání.


Zdroj: město Cheb

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!