Aš: Starosta Vítězslav Kokoř popřál ašským seniorkám k MDŽ

Aš: Starosta Vítězslav Kokoř popřál ašským seniorkám k MDŽ
Ve čtvrtek 9. března odpoledne navštívili starosta města Aše Vítězslav Kokoř a místostarosta Pavel Matala Klub důchodců v Aši. Pánové obdarovali všechny přítomné ženy krásnou kytičkou a popřáli k Mezinárodnímu dni žen.

Následovala diskuze plná všech možných témat, která místní seniory nejvíce pálí. Dlouhá debata se vedla například o bezpečnosti ve městě. Starosta sdělil, že je posílena jak policie státní, tak i policie městská, a to o tři policisty. Po dlouhé době má opět město Aš zajištěné policejní hlídky i v noci.

Senioři samozřejmě též poukazovali na velmi špatnou dostupnost lékařské péče nebo na dopravu v Aši. Místostarosta Pavel Matala všem ochotně sdělil, že se připravuje umístění policejních radarů, které jsou schopny vyfotit auto, včetně registrační značky.

Zhruba šedesát přítomných seniorů si diskuzi užilo a dozvědělo se spoustu zajímavých informací z města. Starosta města Aše Vítězslav Kokoř nakonec dodal, že to určitě nebyla jeho první a zároveň poslední návštěva a že už se moc těší na příští setkání.

Zdroj: Město Aš

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!