Aš: Město chystá výstavbu 27 bytů v Nedbalově ulici

Aš: Město chystá výstavbu 27 bytů v Nedbalově ulici
Rada města Aše na schůzi dne 15. března schválila výsledky výběrového řízení na rekonstrukci objektů v Nedbalově ulici na byty. Zároveň pověřila starostu města k podpisu smlouvy se společností TERCOM Cheb, která nabídla v aukčním kole nejnižší cenu, a to 40,9 miliónu korun (cena je uvedena bez DPH). Výběrového řízení se zúčastnilo pět uchazečů.

Rada města zároveň pro tuto zakázku schválila výsledky výběrových řízení na koordinátora BOZP, kterým je spol. OTP group Praha, a Ing. Jaroslava Radovnického, který nabídl nejnižší cenu v řízení na technický dozor investora. V prázdném křídle bývalé ubytovny a jídelny v Nedbalově ulici vznikne 27 obecních bytů. Součástí zadání jsou také nové inženýrské sítě a úpravy souvisejících zpevněných ploch.

Rozsáhlý ubytovací objekt město Aš před časem odkoupilo od Karlovarského kraje. V druhém křídle se nachází ubytovna v majetku a správě městské společnosti TEBYT, kterou tato společnost v průběhu několika let mnohamiliónovým nákladem zmodernizovala. Kapacita ubytovny je cca 50 osob.


Zdroj: město Aš

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!