2004 – Skalná: Fotbalisté Unionu se utkali s Arzbergem (TV Západ)

2004 – Skalná: Fotbalisté Unionu se utkali s Arzbergem (TV Západ)
Jeden z posledních přípravných zápasů před začátkem divizní soutěže sehráli o víkendu fotbalisté chebského Unionu. Na hřišti ve Skalné hostili VfB Arzberg, který hraje sedmou německou výkonnostní třídu a jehož dres oblékají i dva hráči z Chebu, Naar a Vomočil.

V sestavě Unionu se objevili tři nejvýraznější zimní posily, a to Hořt a Uhlík, kteří přišli z Karlových Varů a především ze svého působení v ligovém Unionu fanouškům dobře známý Miroslav Šebesta, naposledy hráč žižkovské Viktorky. 

Trenér Dejmal se v tomto zápase musel obejít bez Dočekala a Kuny, kteří vinou zranění nestihnou nejspíš ani začátek divizní soutěže. Absence dvou ofenzivních opor se také projevila v žalostné útočné produktivitě. Union byl po celý zápas lepším týmem, ale nedokázal proměnit ani ty nejvyloženější šance.

Po gólech Švehly ze 24. a arzbergského Vomočila z 89. minuty tak skončilo utkání remízou 1:1. Union, který je po podzimu na třetí příčce tabulky, vstoupí do jarní části divizní soutěže 13. března, kdy hraje na hřišti Jiskry Nový Bor.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!